tiistai 27. tammikuuta 2015

Vuosi 2014

Pitkästä aikaa! Tuntuu, että viimeiset 10 postausta olen aloittanut näillä sanoilla. 2014 oli minulle henkisesti ja fyysisesti raskain ikinä, joten ei ole ollut minkäänlaista fiilistä jakaa sitä kenenkään kanssa, mutta nyt tuntui pitkästä aikaa siltä, että haluan palata tänne. Kertoa vähän missä menen nykyään. :)


 Kirjoitin viimeksi juhannuksesta, joten laitoin tähän vähän kuvia kesästä vielä. On muutenkin jo niin ikävä kesää.
Mutta mitä mulle siis kuuluu? Aloitin kesän jälkeen abivuoteni lukiossa ja se on ihan kohta ohitse. Koulua minulla ei enää ole ja ensiviikolla viimeinen prelikin. Sitten vain penkkarit ja abiristeilyt ja lukuloma. :) Odotan kovasti lukulomaa kun ei tarvitse aamuisin lähteä kouluun. On ihana päästä aamupäivällä jo salille ja sitten kotiin lukemaan kirjoituksiin.
Syksyllä kirjoitin jo terveystiedon ja ruotsin ja olin molempiin ihan tyytyväinen. Nyt minulla on edessä vielä englanti, äidinkieli, psykologia, matikka ja yhteiskuntaoppi. Eli tekemistä riittää...

Kävin myös vähän reissaamassa ystäväni kanssa. Syysloman vietin siis Turkissa, Bodrumin Gumbetissa ja teimme myös päivä reissun Kreikan Kosille. Reissu oli kaikinpuolin ihan mahtava ja onnistunut. Se oli ensimmäinen reissuni vain ystävän kanssa, jos ei kielimatkaa lasketa. Joten kyllä vähän eka molempia jännitti lähteä kahdestaan. Hyvin onneksi pärjättiin. :)
Tämän syksyn stressi on ollut todella kova. On niin paljon isoja päätöksiä ja tehtävää. Kouluihin haku alkaa pian ja pitäisi jo tietää kaikesta, saada töitä ja opiskella kirjoituksiin ja pääsykokeisiin. Abivuosi on ollut lukiota ajatellen ehdottomasti rankin, vaikka sitä luulisi helpoimmaksi. Onneksi päiväpäivältä alkaa helpottaa ja kohta voi keskittyä vain lukemiseen. :)
Joulu ja uusi vuosikin vain hurahtivat ohi, mutta se tarkoittaa vain sitä että ollaan lähempänä kesää. :) Vietin joululomasta suurimman osan Kokkolan kotona ja uudeksi vuodeksi tulin Ouluun ja lähdin ystävieni kanssa Syötteelle mökkeilemään. Loma oli ihanan pitkä ja rentouttava. 
Lisäksi viime vuoden aikana juhlin kaikkien ystävieni 18 -vuotis syntymäpäivät, joten juhlintaa on ainakin riittänyt!Minulla leikattiin viimevuoden aikana kaksi kertaa jalka epäonnistuneesti ja nyt vasta tämän vuoden puolella olen päässyt taas urheilemaan kunnolla pitkästä aikaa. Se tuo niin paljon energiaa ja hyvää mieltä minuun, että olen paljon pirteämpi. Ehkä sekin oli yksi syy, että päätin hakeutua pitkästä aikaa tänne blogin puolellekin. :)Tästä tuli nyt aika kilometripostaus koska kuvia on niin paljon, mutta eipä se mitään. :) Voisin yrittää vääntää tuosta Turkin reissusta erillisen postauksen ainakin. Toivottavasti tämä postausinto ei lopahda heti tähän. Nyt on tulossa ainakin niin paljon kaikkea kivaa abitouhua ja muutakin niin on kiva kirjoitella!

-Peppi

2 kommenttia:

  1. Kiva kun kirjotit pitkästä aikaa! meinaatko käyä autokoulun/ ootko käyny autokoulun? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että täällä käy vielä lukijoita :) en oo vielä käynyt, mutta olis tarkoituksena tässä kevään/kesän aikana käyä:)

      Poista