lauantai 7. helmikuuta 2015

Friday brunch Ciao!
Minulla on ihanan rauhallinen viikonloppu meneillään. Minulla oli torstaina ensimmäinen yo-koe tältä keväältä, äidinkielen tekstitaito. Ystäväni Milena tuli suoraan kokeesta luokseni yökylään, sillä eilinen oli molemmilla vapaapäivä. Laitettiin sen kunniaksi herätyskellot noin kahdeksalta soimaan ja suunnattiin puoli yhdeksän aikoihin kohti puistokahvila Makian aamupalaa.
Kuten kuvista näkee, aamupala oli ihanan monipuolinen. Omat suosikkini oli munakas johon sai valita kaksi täytettä (itse otin savulohi ja juusto, naminami!), tuoreet hedelmät ja valkohomejuusto hillon ja pähkinöiden kera. Makian aamiainen oli kyllä positiivinen yllätys ja ihanan kevyt ja raikas verrattuna esimerkiksi hotellin aamupalaan. Suosittelen siis! :)


Tämän viikonlopun ajattelin käyttää vain kuntoillen, rentoutuen ja kirjoituksiin lueskellen. Viimeviikonloppuna Oulussa oli nimittäin Pop up -baari Terminal1, jossa olin ystävieni kanssa. Oli kyllä hauska ilta, mutta nyt pitää tämä viikonloppu levätä, koska ensiviikko on täyttä hulinaa ja edessä on englannin kuuntelu, penkkarit, abibileet ja abiristeily. Jännittää niin hirveästi! :) On tosi vaikea uskoa, että itse on siellä penkkari rekassa viskomassa karkkia kun on pienestä asti ollut katsomassa ja ajatellut, että joskus minäkin. :D Aika menee liian nopeaa!!
Tähän vielä viimeviikonlopulta parit kuvat :)
Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!

-Peppi

1 kommentti: